Jongen moet naar ziekenhuis na val van fiets

28 augustus 2005

PAPENDRECHT- Een 12 jarige jongen uit Schiebroek is met zijn fiets onderuit gegaan. Dit gebeurde op zondagmiddag 28 augustus 2005 omstreeks 13.35 uur op het fietspad langs de N3 ter hoogte van de sportvelden. De jongen was op bezoek bij familie in Papendrecht. De jongen liep een vleeswond op aan zijn been en is voor behandeling per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.