Jongens krijgen boete voor schieten met luchtbuks en vissen

27 augustus 2005

PAPENDRECHT- Op zaterdagmorgen 27 augustus 2005 omstreeks 11.15 uur is een 18 jarige jongen uit Hendrik Ido Ambacht in het park Noordhoekse wiel door politieagenten aangehouden. De agenten gingen na een melding dat er met een luchtbuks werd geschoten ter plaatse. Ze troffen de 18 jarige verdachte aan samen met een 18 jarige vriend eveneens uit Hendrik Ido Ambacht. Ze waren aan het vissen.

Aanvankelijk ontkenden ze iets met het schieten te maken te hebben maar later bleek dat de 18 jarige jongen een luchtdrukgeweer in zijn auto had. Het luchtdrukgeweer is in beslag genomen. Na overleg met de officier van justitie kreeg de jongen een bekeuring van 100 euro die hij direct betaalde. Bovendien kregen beide jongens nog een bekeuring van 30 euro omdat ze zonder vergunning aan het vissen waren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.