Mannen aangehouden voor vechtpartij

26 augustus 2005

PAPENDRECHT- Drie mannen van 27, 37 en 45 jaar uit Papendrecht zijn door politieagenten aangehouden na een vechtpartij. Deze vond plaats op vrijdagavond 26 augustus 2005 omstreeks 23.30 uur in de Hendrik Breitnerstraat. Er vielen raken klappen en alle drie de mannen raakte gewond. In het bureau deden alle drie de verdachten aangifte van mishandeling tegen elkaar. De vechtpartij ontstond naar aanleiding van een langlopend conflict. De verdachten zijn na verhoor heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.