Inbaak winkel aan de Markt

25 augustus 2005

PAPENDRECHT - Op donderdagochtend 25 augustus 2005 omstreeks 01.45 uur is er ingebroken in een winkel aan de Markt. Politieagenten die na een inbraakalarm ter plaatse kwamen troffen een openstaande deur aan.

De deur is vermoedelijk met een koevoet opengebroken. Er is nog niet bekend of en wat er eventueel gestolen is. De technische recherche stelt een sporenonderzoek in.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.