Moonlight cinema valt deels in het water

22 augustus 2005
Moonlight cinema valt deels in het water

PAPENDRECHT - Op vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus werd er vanaf 21:30 uur in het Vondelpark de eerste Openluchtbioscoop in Papendrecht georganiseerd in het kader van Papendrecht900. Op vrijdagavond werd de film Ocean's Twelve vertoond. Voor de bezoekers was het fijn dat het vanaf 21:00 uur droog werd, maar door de regen die tot 21:00 uur viel kwamen er niet veel bezoekers. Naar schatting kwamen er die avond zo'n 250 mensen.

Op zaterdagavond zelf regende het zelfs ook tijdens de film en kwamen er zo'n 150 mensen voor de film Sin City. Uiteraard was organisator Martin Struijk teleurgesteld in het weer en het geringe aantal kijkers, maar toch was het een evenement dat hij niet wilde missen. Het organiseren van dit evenement in de voorbije maanden gaf namelijk al heel wat leuke momenten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.