Buurtbarbecue in Wilgendonk

22 augustus 2005
Buurtbarbecue in Wilgendonk

PAPENDRECHT - Op zaterdag 20 augustus werden er in de wijk Wilgendonk 2 buurtbarbecue's gehouden.

In de Abelenhof was dit voor de 5e keer. Er was een grote tent opgezet die de 2e helft van de avond goed van pas kwam, omdat het flnk regende. Voor de kinderen was er een luchtkussen gehuurd. Er was ook een drive-in show verzorgd door Triple-R.

De 2e buurtbarbecue werd georganiseerd door bewoners van de Dennenhof, Zuurbeshof en de Laurierhof. Deze bewoners organiseren sinds 1999 een buurtbarbecue. In dat jaar hadden de bewoners namelijk de brandgangen achter hun huis weer goed begaanbaar gemaakt en om dat te vieren werd een buurtbarbecue georganiseerd. Dit jaar was er ook een grote overdekte tent, gezellige muziek en een luchtkussen voor de kinderen. Bijzonder was dat er dit jaar op straat ook een beachvolleybalveld was gecreëerd. Voor meer informatie, zie http://dezulahof.getxs.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.