Aanrijding met letsel tussen twee fietsers

22 augustus 2005

PAPENDRECHT - Op maandagmorgen 22 augustus 2005 omstreeks 07.30 uur vond op de Kamerlingh Onneslaan in Papendrecht een verkeersongeval plaats tussen twee fietsers. Een 45 jarige man uit Papendrecht reed op zijn fiets over het fietspad langs de N3. Hij kwam vanuit de richting van de Kamerlingh Onneslaan. Op de T-splitsing wilde hij linksaf slaan in de richting van Dordrecht.

Hierbij zag hij de andere fietser, een 41-jarige man uit Dordrecht, over het hoofd en verleende geen voorrang. Hierdoor ontstond een aanrijding. De 41-jarige man liep schaafwonden op aan zijn gezicht en is met de ambulance voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. De 45-jarige man kwam met de schrik vrij. De fietsen raakten zwaar beschadigd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.