Jongeren aangehouden wegens mishandeling

22 augustus 2005

PAPENDRECHT - Twee jongens van 15 en 16 jaar uit Papendrecht zijn door politieagenten aangehouden wegens mishandeling. Dit gebeurde op maandagmiddag 22 augustus 2005 omstreeks 13.45 uur op het schoolplein van een school aan de Burgemeester Keijzerweg in Papendrecht. Twee broers van 16 en 19 jaar uit Alblasserdam werden na een ruzie door het tweetal geschopt en geslagen. De 16-jarige jongen uit Alblasserdam liep een verwonding onder zijn oog op en zijn 19-jarige broer liep een gebroken kies op. Na verhoor zijn de beide verdachten heengezonden. De politie zet het onderzoek voort en maakt proces-verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.