Man aangehouden voor mishandeling met mes

21 augustus 2005

PAPENDRECHT - Een 46-jarige Papendrechter is in de vroege ochtend van 21 augustus aangehouden en in verzekering gesteld omdat hij twee andere mannen aan de Oostkil te Papendrecht had gestoken met een mes. Dezen zijn 24 en 33 jaar en woonachtig in Papendrecht. Zij liepen lichte verwondingen op aan hand en keel. Het mes kon niet teruggevonden worden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.