Twee valide personen in invalidewagentjes aangehouden

17 augustus 2005

PAPENDRECHT - Een man van 18 en een jongen van 16 jaar, beiden uit Papendrecht, zijn op woensdagochtend 17 augustus op respectievelijk de Vondellaan en de Staringlaan aangehouden. Agenten troffen het tweetal op de Staringlaan in elektrische invalidenwagentjes aan. Met de bedrading was geknoeid. De 16-jarige kon direct worden aangehouden, de 18-jarige vluchtte weg. Hij werd na een zoekslag door diverse agenten een uurtje later op de Vondellaan gevonden.

De invalidenwagentjes zijn mogelijk van diefstal afkomstig; de Politie Zuid-Holland-Zuid doet hier onderzoek naar. De 18-jarige gedroeg zich bij en na zijn aanhouding bijzonder agressief. Hij beledigde en bedreigde de agenten, gaf één van hen een kopstoot en schopte tegen de schenen van twee van hen. De twee zijn ingesloten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.