Terugblik Rommeldam 2005

10 augustus 2005
Terugblik Rommeldam 2005

PAPENDRECHT - Van maandag 8 tot en met vrijdag 12 augustus was er weer het overbekende Rommeldam in Jeugdcentrum Interval, dat nu voor de 34e keer werd gehouden. Net zoals Jeugdland in Alblasserdam is dus dus volgend jaar een jubileum!

Op maandag waren er 211 kinderen gekomen, maar op dinsdag zelfs 279 kinderen. Het thema was dit jaar Nederland, wat duidelijk tot uiting kwam bij de verschillende onderdelen. Er was weer voor elk wat wils. Dit jaar was er zelfs een springkussen bij.

Vrijwilligster Henny Boer was bijna alle keren van Rommeldam betrokken. Dit jaar hielp ze voor de 30e keer mee en dat kon niet onopgemerkt blijven. De kinderen in de zaal riepen luidkeels om Henny, die daarna feestelijk werd onthaald, een dankwoord en een grote bos rozen kreeg.

Degene die het hardst riep om Henny kreeg nog een extra snoepkaart kado. Henny gaf zelf aan nog ieder jaar te genieten van Rommeldam en voorlopig vrijwilliger te willen blijven, zolang als de gezondheid dat toestaat.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.