Aanrijding door dronken automobilist

10 augustus 2005

PAPENDRECHT – Op de veerweg is woensdagmiddag 10 augustus een aanrijding tussen twee auto’s geweest. Een 27-jarige man uit Papendrecht wilde vanaf de carpoolplaats aan de Veerweg, de Veerweg op rijden. Daarbij verleende hij geen voorrang aan de voor hem van links komende 47-jarige man in de auto die op de kruisende weg reed. De 27-jarige die geen voorrang verleende, bleek ook gedronken te hebben (430 ugl). Hij kreeg een rijverbod van 4 uur. Bij beide voertuigen was sprake van alleen materiële schade.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.