Verschillende straten afgesloten voor activiteiten

08 augustus 2005

PAPENDRECHT - Van maandag 15 augustus tot en met december 2006 worden vier parkeerplaatsen aan de Groen van Prinstererstraat bezet door een bouwkeet (i.v.m. de werkzaamheden aan het nieuwe centrum ter plaatse).

Vrijdag 19 augustus zijn de Weteringsingel, Brederodelaan, Oude Veer, Veerweg en Markt gedeeltelijk afgesloten i.v.m. de Oranjemarkt en de Midzomermarkt.

Vanwege straatfeesten zijn zaterdag 20 augustus afgesloten voor verkeer een deel van de Margriethof (tussen 14.00 en 1.00 uur), een deel van het Gangboord (tussen 8.00 en 1.00 uur) en een deel van de Abelenhof. Zaterdag 27 augustus is – eveneens i.v.m. een straatfeest – de Vlethaak afgesloten.

De Schoolstraat wordt ter hoogte van de bibliotheek zaterdag 10 september afgesloten voor verkeer vanwege een braderie.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.