Botsing en aanrijding

08 augustus 2005

PAPENDRECHT- Op de Jacob Catslaan is op maandagmiddag 8 augustus een ongeval gebeurd. Een 66-jarige man reed in de auto over de Vondellaan in de richting van de Jacob Catslaan. Ter hoogte van de kruising wilde hij rechtsaf slaan. Hierbij zag hij een 48-jarige man op de fiets over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg. De fietser reed op dezelfde weg iets achter de auto. De fietser raakte licht gewond. Hij had last van zijn knie en hoofdpijn.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.