Inbraak bij Tapperij The Outsider

02 augustus 2005

PAPENDRECHT- Op dinsdagochtend 2 augustus omstreeks 00.35 uur is ingebroken in het café Tapperij The Outsider aan de Jan van Goijenstraat. Nadat de voordeur werd vernield kon men binnenkomen. Binnen werd de kassalade vernield en werd er voor een klein bedrag aan wisselgeld gestolen.

Een zoekactie in de omgeving waaraan diverse politieauto's meededen had geen resultaat. De technische recherche stelt een sporenonderzoek in.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.