Politie houdt nog een openbare geweldpleger aan

01 augustus 2005

PAPENDRECHT - De politie heeft op maandagmorgen 1 augustus een 24-jarige man uit Dordrecht aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij openlijke geweldpleging en vernieling bij een café aan de Veerweg in Papendrecht. Dit gebeurde in de nacht van 10 juli.

In de vroege ochtend van zondag 10 juli werd al een 28-jarige man uit Alblasserdam aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging en vernieling. Hij maakte samen met de 24-jarige ruzie met de portier die hen erop aan had gesproken dat zij gasten meermaals lastig vielen. De 36-jarige portier uit Rotterdam kreeg diverse klappen en deed aangifte van mishandeling. Hij liep verwondingen aan gelaat en hoofd op.

De 28-jarige gooide met zijn maat met diverse spullen, waaronder een fiets, een kleine en een grote ruit kapot van het café. De politie die inmiddels gewaarschuwd was, sloeg hem even later in de boeien sloeg. Er waren vier agenten nodig om hem in bedwang te houden, ook op het bureau weigerde hij alle medewerking en was agressief. Een agente deed aangifte van belediging door de verdachte. Evenals de 28-jarige werd de 24-jarige in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.