Dronken man rijdt door met lekke band

29 juli 2005

PAPENDRECHT - De politie heeft in de nacht van vrijdag 29 juli een 37-jarige man uit Papendrecht aangehouden op het Zonnedauw. De politie zag de man rijden op de Burgemeester Keijzerweg. De man reed met een lekke rechtervoorband. Hij stopte echter niet maar reed op het gemak door. De man reed de gehele band eraf en ging op de velg verder. De politie liet de wagen stoppen. De man moest blazen. Hij blies een 'alarm'. Hij kreeg een rijverbod van 6 uur . Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.