Start reconstructie Industrieweg

28 juli 2005

PAPENDRECHT - In de week van maandag 8 augustus starten de reconstructiewerkzaamheden aan de Industrieweg aan het Slobbengors. Allereerst wordt een zogenaamde duiker aangelegd ter vervanging van de te dempen sloot. Het verwijderen van alle begroeiing in het talud naast de weg en het aanbrengen van ‘voorbelasting’ van zand volgen daarna. In totaal nemen de werkzaamheden zo’n zes tot zeven weken in beslag. De werkzaamheden vormen de voorbereiding op aanleg van parkeerplaatsen langs de Industrieweg.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.