Uitslag fotowedstrijd sport in Papendrecht

26 juli 2005
Uitslag fotowedstrijd sport in Papendrecht

PAPENDRECHT - De jury heeft voor de derde keer in dit jubileumjaar de ingestuurde foto's beoordeeld.
Het thema was Sport in Papendrecht. Aan de ene kant had de jury de mogelijkheid om te kiezen uit een serie serieuze sportfoto's, aan de andere kant viel de winnende foto direct op door de humor die uit de foto spreekt. Het is wel geen sportfoto maar aan sport gerelateerd. Het onderwerp is scherp en trekt door de rode kleur alle aandacht.

De winnende foto is gemaakt door Jan van Leeuwen uit de Trasmolen in Papendrecht.

De volgende onderwerpen waar nog een wedstrijd voor wordt uitgeschreven zijn:
Tot 1 september: het dagelijks leven in Papendrecht.
Tot 1 november: natuur in Papendrecht
Tot 15 december: Papendrecht 900 jaar

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.