Mannen aangehouden voor brandstichting

24 juli 2005

PAPENDRECHT – De politie heeft in de nacht van zondag 24 juli drie mannen van 18, 19 en 22 jaar uit Papendrecht aangehouden op verdenking van brandstichting. De politie kreeg omstreeks 02.30 uur een melding dat er een auto in brand stond op een parkeerplaats langs de Bosweg. De brandweer bluste deze brand. Twee getuigen hadden gezien dat twee of drie jongens wegliepen van de parkeerplaats met een kliko bij zich. Ze zouden zijn weggelopen richting het Oosterpark. Bij een onderzoek in het park trof de politie een brandende kliko aan. De politie wist drie mannen aan te houden die voldeden aan het opgegeven signalement. Ze werden nader gehoord over wie wat heeft aangestoken. De 22-jarige is inmiddels in verzekering gesteld. De andere twee zijn heengezonden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.