Politie pakt gluurder op

23 juli 2005

PAPENDRECHT – Een 41-jarige man uit Papendrecht is in de nacht van zaterdag 23 juli aangehouden omdat hij bij een woning aan de Jan Steenlaan naar binnen stond te gluren. De man gluurde over de schutting en had daarbij ook een van de planken van de schutting omgebogen. De man verklaarde op het bureau dat hij het interieur van de woning zo mooi vond. De man is later heengezonden. Er is proces-verbaal opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.