Korteland Fietsplus geopend in groter pand

21 juli 2005
Korteland Fietsplus geopend in groter pand

PAPENDRECHT - In het winkelcentrum Westpolder zijn de afgelopen paar weken een aantal winkels verhuisd en uitgebreid. Op donderdag 21 juli is Korteland Fietsplus verhuisd naar een grotere locatie, namelijk tegenover de Marskramer. Net zoals tot een aantal jaren geleden is hier nu een fietsenspeciaalzaak gevestigd.

De oppervlakte van Korteland is toegenomen van 140m³ tot maar liefst 232m³. Vooral de ruimte voor mountainbikes en de werkplaats is flink uitgebreid. Ook is er een extra personeelslid bijgekomen om de verwachte extra drukte te kunnen opvangen.

De heropening werd gevierd met allerlei speciale aanbiedingen, zoals een exclusieve fiets van Batavus die alleen bij Fietsplus verkrijgbaar is.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.