Politie houdt man aan die wordt verdacht van bedreiging

20 juli 2005

PAPENDRECHT – De politie heeft woensdagavond 20 juli een 27-jarige man uit Dordrecht aangehouden op verdenking van bedreiging. De man zou eerder die avond een kennis hebben bedreigd en mishandeld op de Edelweisslaan in Papendrecht. De aangehouden verdachte zou nog geld van de kennis tegoed hebben. Toen de verdachte dit niet kreeg, sloeg hij de kennis en bedreigde hem met de dood. Het slachtoffer, een 21-jarige man uit Papendrecht, heeft aangifte gedaan. De verdachte werd ingesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.