Man aangehouden voor verboden wapenbezit

19 juli 2005

PAPENDRECHT - De politie heeft maandagavond 18 juli een 24-jarige man uit Dordrecht aangehouden op de Dijkstraat. De politie voerde een routinecontrole uit. Het bleek dat de auto niet verzekerd was en de apk was vervallen. Na de automobilist staande te hebben gehouden, bleek er in het voertuig ook nog een knuppel en een balletjespistool te liggen. De man werd aangehouden op verdenking van overtreding van de wet Wapens en Munitie. De man deed afstand van beide wapens. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.