Vrouwen bedreigen elkaar met mes in asielzoekerscentrum

19 juli 2005

PAPENDRECHT – Twee vrouwen van 21 en 24 jaar uit Papendrecht zijn dinsdagmiddag 19 juli aangehouden op het asielzoekerscentrum aan de Oostkil. De twee hadden woorden met elkaar. Er werden over en weer bedreigingen geuit en daarbij zou een van de vrouwen een mes hebben getoond. De 24-jarige toonde het mes, de 21-jarige pakte het met behulp van haar broer af. De broer liep hierbij enkele wondjes op aan zijn hand. Beiden vrouwen werden aangehouden door de politie en op het bureau nader gehoord over het incident. Daarna zijn beiden in vrijheid gesteld. Het mes is in beslag genomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.