Jongeren aangehouden voor joyriding

18 juli 2005

PAPENDRECHT- Vier jongens van 16 jaar, 2 keer 17 jaar en 18 jaar uit Dordrecht zijn door politieagenten aangehouden wegens joyriding. Dit gebeurde op maandagochtend 18 juli 2005 omstreeks 02.30 uur op de Burgemeester Keijzerweg. Politieagenten zagen de auto voor een verkeerslicht staan en tijdens de controle bleek dat de bestuurder geen rijbewijs bezat. Na onderzoek bleek dat de auto eigendom van de vader van één van de jongens is.

Deze verklaarde dat zijn vader wist dat zij de auto gebruikten. Politieagenten reden daarop naar Dordrecht en toen bleek dat de vader geen toestemming had gegeven om de auto te gebruiken. Hij deed aangifte van joyriding. De jongens zijn ingesloten en de politie zet het onderzoek voort.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.