Dronken man wil bijna gaan spookrijden en veroorzaakt botsing

17 juli 2005

PAPENDRECHT – Een 61-jarige automobilist uit Barendrecht is bijna gaan spookrijden op de rijksweg A15 bij Papendrecht. De man kwam vanuit de richting Dordrecht over de N3 en was van plan linksaf te slaan in de richting van Alblasserdam. Hij voerde zijn plan uit maar wel te vroeg. De man zag plotseling dat hij fout zat en stuurde zijn auto achteruit. Op dit moment botste een 31-jarige man uit Dordrecht met zijn auto tegen het voertuig van de 61-jarige. De blaastest wees uit dat de 61-jarige een te hoog alcoholpromillage had.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.