Start werkzaamheden Oostpolder

15 juli 2005

PAPENDRECHT - In de week van maandag 18 juli start het zogenaamde woonrijp maken van de Noordkil, Oostkil en Zuidkil. In de eerste fase wordt gewerkt in de omgeving van school de Oosterbreedte, zodat de leerlingen na de zomervakantie zo min mogelijk overlast ondervinden.
De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van trottoirs, fietspaden en nieuw asfalt. Ter plaatse worden omleidingroutes aangegeven. Natuurlijk informeert de gemeente ook de hulpdiensten over de werkzaamheden en de routes. Wie vragen heeft, kan contact opnemen met opzichter dhr. Borghuis via tel. 641 88 90.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.