Straatdebat over normen en waarden

12 juli 2005
Straatdebat over normen en waarden

PAPENDRECHT - Op dinsdag 12 juli werd er een straatdebat georganiseerd over Normen en Waarden bij winkelcentrum De Meent aan de Veerweg tegenover de ING-bank. Fouad Mourigh en Farhane el Hamchaoui (Bekend uit de films "Coole" en "06-05" van Theo van Gogh) gaan samen met de Humanistische Omroep een nieuw tv-programma maken. Hierin laten zij de kijker alle hoeken van de Nederlandse samenleving zien. Iedere aflevering leidt tot een straatdebat waarvan dit de eerste was.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.