Man veroorzaakt botsing door onoplettendheid

12 juli 2005

PAPENDRECHT – Op de Ketelweg ter hoogte van het Oosteind heeft dinsdagmiddag 12 juli een ongeval plaatsgevonden. Een vrachtauto reed tegen de achterzijde van een stilstaande bestelauto aan. De bestuurder van de bestelauto, een 27-jarige man uit Sliedrecht had na het ongeval nekklachten en werd voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. De vrachtwagenchauffeur, een 33-jarige man uit Dordrecht verklaarde dat hij afgeleid werd doordat hij naar een collega zwaaide. Daardoor zag hij te laat dat zijn voorganger stilstond.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.