Man aangehouden wegens verstoring openbare orde

10 juli 2005

PAPENDRECHT - Bij een café aan de Veerdam te Papendrecht is in de vroege ochtend van zondag 10 juli een 28-jarige man uit Alblasserdam aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging en vernieling. Hij maakte samen met enkele anderen ruzie met de portier die hen erop aan had gesproken dat zij gasten meermaals lastig vielen. De 36-jarige portier uit Rotterdam kreeg diverse klappen en deed aangifte van mishandeling. Hij liep verwondingen aan gelaat en hoofd op.

De 28-jarige gooide met zijn maten met diverse spullen, waaronder een fiets, een kleine en een grote ruit in van het café, waarna de politie die inmiddels gewaarschuwd was, hem verderop aantrof en in de boeien sloeg omdat hij zich hevig verzette. Er waren vier agenten nodig om hem in bedwang te houden, ook op het bureau weigerde hij alle medewerking en was agressief. Een agente deed aangifte van belediging door de verdachte. De politie onderzoekt de zaak, in het bijzonder wie er nog meer betrokken waren bij de ongeregeldheden. De verdachte bleek ook nog zes bekeuringen open te hebben staan. Hij is in verzekering gesteld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.