Dode zwanen gevonden

05 juli 2005

PAPENDRECHT - Aan de Elzenzoom in Papendrecht zijn op dinsdagmiddag 5 juli drie dode zwanen aangetroffen. De nog jonge dieren werden nabij de boogbrug over de Burgemeester Keijzerweg gevonden. De zwanen bleken te zijn doodgeknuppeld. De politie stelt een onderzoek in naar deze ernstige vorm van dierenmishandeling. De politie roept getuigen en/of mensen die meer weten op, contact op te nemen met Politie Zuid-Holland-Zuid via 0900-8844 (lokaal tarief)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.