Aantal rijverboden na rijden onder invloed

02 juli 2005

REGIO – Op de autosnelweg A15 bij Gorinchem werd op 2 juli een 41-jarige automobilist uit Arkel aangehouden. Hij had teveel op en kreeg een rijverbod van zes uren.

Een 20-jarige automobilist uit Lexmond blies op 2 juli op de Dorpsweg in Hoogblokland boven de streep en werd aangehouden. Hij kreeg drie uren rijverbod.

Een 35-jarige automobilist uit Lexmond werd op 3 juli op de Lekdijk in Waal aangehouden. Ook hij had teveel op en kreeg een rijverbod van drie uren.

Bij een alcoholcontrole op de Rivierdijk in Sliedrecht werden op 2 juli de volgende automobilisten aangehouden: een 34-jarige automobilist uit Dordrecht (vier uren rijverbod), een 31-jarige automobilist uit Vlaardingen (vier uren rijverbod) en een 61-jarige automobilist uit Sliedrecht (een uur rijverbod).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.