Vrouw wordt opgebeld met babbeltruc

29 juni 2005

REGIO - Een 46-jarige vrouw uit Hendrik-Ido-Ambacht is op 29 juni door een onbekende man opgebeld met het verhaal dat ze een 'vakantiekaart' had gewonnen. Na nog meer mooie praatjes vroeg de man naar haar vakantieplannen, waarop de vrouw antwoordde dit jaar niet weg te gaan. Daarop verbrak de man direct de verbinding. De vrouw vertrouwde het niet en vermoedde dat de man wilde weten wanneer ze op vakantie was om vervolgens in die periode bij haar in te breken. Zij lichtte de politie in. De Politie Zuid-Holland-Zuid deelt haar vermoeden en raadt mensen dringend aan om niet aan onbekenden mee te delen wanneer men op vakantie is of anderszins langer van huis weg is.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.