Wouter de Win op NK sprint

27 juni 2005
Wouter de Win op NK sprint

PAPENDRECHT - Dit weekend werden in zwembad de Stok in Roosendaal de Nationale Kampioenschappen sprint gehouden. Bij deze kampioenschappen worden alle 50 meter nummers en de 100 meter wisselslag gezwommen in de leeftijdscategorieën junioren, jeugd en heren. Bij elke nummer starten alleen de snelste zwemmers van Nederland, die tijdens het afgelopen jaar aan de limiet voldaan hebben.

Voor de Geul verscheen Wouter de Win aan de start op de 50 meter vrije slag. In zijn eerste jaar bij de heren leverde Wouter een keurige prestatie door met 25.25 op de 34ste plaats te eindigen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.