Skate-feest op de markt

27 juni 2005
Skate-feest op de markt

PAPENDRECHT - Op zaterdag 25 juni werd er een heus skate-feest georganiseerd door Winkeliersvereniging De Meent op de Markt. De bezoekers konden gratis genieten van een heuse galavoorstelling. Professionele skaters op skates, skateboards en bikes lieten hun kunsten zien. Zo waren er zelfs salto's te zien (zie foto) en sprong men meters door de lucht tussen 2 toestellen.

Voor de jeudige skaters werd er ook gratis skateles gegeven en was er een gratis skate leenservice. Ondanks de grijze wolken bleef het gelukkig de hele dag droog en was dit evenement een groot succes te noemen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.