Easy tour op de twijg

27 juni 2005
Easy tour op de twijg

PAPENDRECHT - Zaterdag 25 juni j.l. was er een speciale versie van de Easy-Tour 2005. Deze activiteit gaat in het kader van Papendrecht 900 dit jaar verschillende locaties in Papendrecht langs. Deze middag was de Vuurdoornhof (voor de deur bij woonvorm de Twijg van Stichting Philadelphia Zorg) afgesloten en vonden er allerlei activiteiten plaats voor jong en oud.

Jeugdcentrum Interval was voor deze keer samenwerking aangegaan met personeel en bewoners van de Twijg, wijkgericht werken, het project Buurtsport, buurtbewoners en dansstudio Bounce. En dat deze combinatie werkte was deze middag wel te zien en te horen . Even voor 14:00 uur opende burgemeester de Bruin de middag. Hierna werd hem een schitterend schilderij aangeboden door twee bewoonsters van de Twijg. De kinderen uit de buurt vermaakte zich daarna prima met de diverse balspelletjes, het terras deed goede zaken (gerund door bewoners, ouders en personeel van de Twijg), er werd naar hartelust meegedanst op de Streetdance-workshop van dansstudio Bounce en op het podium (mogelijk gemaakt door Veth Motoren) maakten diverse Papendrechters hun debuut begeleid door Dean&Friends. Zelfs het weer kon de positieve sfeer van deze middag niet doorbreken. Dreigende wolken hielden hun neerslag vast en dreven gelukkig over.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.