Politie controleert snelheid landbouwvoertuigen

27 juni 2005

PAPENDRECHT – De gebiedsagenten van Papendrecht controleren de komende tijd extra op de snelheid van tractoren met aanhangwagen. Dit gebeurt naar aanleiding van klachten bewoners die overlast ervaren van de snel rijdende tractoren op weg naar het bouwterrein van het nieuwe winkelcentrum. Op verschillende routes wordt gecontroleerd met een lasergun. Dit gebeurt in samenwerking met het Verkeershandhavingsteam. Inmiddels is de eerste bekeuring al uitgeschreven. De hoofdaannemer heeft inmiddels ook een brief gekregen waarin gewaarschuwd wordt de verkeersregels te respecteren en waarin de klachten van buurtbewoners beschreven worden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.