Man aangehouden op verdenking van vandalisme

27 juni 2005

PAPENDRECHT – Een 43-jarige man uit Dordrecht is in de nacht van maandag 27 juni op verdenking van vernieling. De man – die onder invloed was van drank – schopte op de Staringlaan een onderruit in van een voordeur van een woning. Hij dacht dat het de woning van zijn vriendin was maar dit bleek een vergissing. Vervolgens ging hij naar het goede adres in dezelfde flat en schopte daar ook de onderruit in. Hij kroop naar binnen, pakte zijn bankpasjes en dronk een biertje op de bank. Later werd hij aangehouden door de politie. De man verklaarde dat hij wat spullen uit de afgesloten woning wilde hebben. Beide woningen werden afgedicht. Er is aangifte gedaan van vernieling. De man werd ingesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.