VVHP neemt afscheid van parkje Slobbengors

25 juni 2005
VVHP neemt afscheid van parkje Slobbengors

PAPENDRECHT - Afgelopen weekend werd er een bekerwedstrijd gehouden van behendigheid door de V.V.H.P. voor de laatste keer in hun vertrouwde parkje op Slobbengors.De trainsters hebben de afgelopen 10 jaar wekelijks hier op het veld gestaan dus voor hun was het deze ochtend even slikken,ook de deelnemers hadden deze dag gemengde gevoelens, maar er werd besloten er een fijne dag van te maken voor ieder.

Een prachtige warme zomerdag en de honden hadden er duidelijk veel zin, vooral omdat de trainsters een mega groot parcours hadden uitgezet,het werd echt rennen voor de deelnemers om samen met hun hond op een goede tijd te eindigen, toch waren er 4 deelnemers die het parcours binnen 1 min. afgelopen hadden. Een nieuwe beker winnaar!

1ste werd Goof Verbree met zijn Border Collie Lucky in 46, 79 sec.
2de werd Anneke van der Perk met haar 11 jarige Mechelaar Lady in 46,80 sec. dit was zonder meer een geweldig prestatie.
3de werd Helma Maurik met haar Jack Russel Lizzy zij behaalde een tijd van 49,94 sec.
4de werd Annelieke Steggink met haar kruising Caspertje ook zij behaalde een tijd binnen 1 min. en wel in 54,65 sec.

De gemiddelde tijd lag toch rond de 1 min. 25 dus er werd een mooie strijd geleverd en alle honden werden beloond met wat lekkers. Voor alle deelnemers had de vereniging als afsluiting een speciale cocktail gemaakt en ook werden er hapjes gepresenteerd, voor de V.V.H.P. en voor de deelnemers leuk om op terug te zien.

In de eerste week van september hoopt de vereniging met "Sport en Spel" van start te gaan op de nieuwe locatie, wat later bekend gemaakt zal worden. Ook de puppycursus zal op de nieuwe locatie in september van start gaan.
Voor inlichtingen over de cursussen van de V.V.H.P. kan men contact opnemen met Arja Smit 06 - 12 38 94 30 of Lenie Breedveld 615 60 11.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.