Man aangehouden voor vernieling

25 juni 2005

PAPENDRECHT – Zaterdagavond 25 juni is een 20-jarige man uit Papendrecht aangehouden op verdenking van vernieling van een ruit van een autobedrijf aan de Rembrandtlaan. Getuigen hadden een klap gehoord en hadden de man zien weglopen bij het bedrijf. De man werd aangehouden omdat hij aan het signalement voldeed dat getuigen gaven van de stenengooier. Omdat de man bij de Marine werkt, is de afhandeling van de zaak overgedragen aan de Koninklijke Marechaussee.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.