Laatste paal voor nieuwe Meent

22 juni 2005
Laatste paal voor nieuwe Meent

PAPENDRECHT - Woensdag 22 juni werd de laatste paal voor het nieuwe winkelcentrum De Meent geheid door wethouder Stremler.

Met de laatste paal – de 3650-ste in totaal - zijn de voorbereidende heiwerkzaamheden voor het nieuwe winkelcentrum De Meent afgerond. Vanwege de bijzondere omvang van het werk, wordt niet alleen bij de eerste maar nu dus ook bij de laatste paal stil gestaan. Het werk ‘naar beneden’ is verricht, vanaf nu wordt alleen nog ‘naar boven’ gebouwd.

Inmiddels is gestart met het uitgraven van de parkeergarage en het afvoeren van de ca. 50.000 m3 grond. Naar verwachting is die klus begin september geklaard. Verder wordt eind juni beton gestort voor de parkeergarage en begint in september de opbouw op de parkeergarage, bestaande uit twee lagen winkels en daar op een wisselend aantal lagen appartementen.

Voor de bouwwerkzaamheden is de eerste torenkraan opgebouwd, meerdere torenkranen volgen (een nog voor de bouwvakvakantie, twee direct na de bouwvakvakantie). Over de werkzaamheden in het centrum wordt het publiek ook geïnformeerd via de lichtkrant op het reclamebord (tussen de bouwput en het tijdelijke winkelcentrum).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.