Man aangehouden voor beledigen politieagent

22 juni 2005

PAPENDRECHT – Een 51-jarige man uit Papendrecht is op 22 juni op de Markt aangehouden. Hij had zijn auto onnodig zó geparkeerd dat de bestuurder van een ernaast geparkeerde auto niet meer normaal zijn auto in kon komen. Een agent die een bekeuring uitschreef, kreeg een paar duwen op zijn schouder en werd door de bestuurder uitgescholden. Hij werd daarop aangehouden en na verhoor heengezonden. Hij kan een dagvaarding tegemoet zien.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.