Vrouw bekeurt voor fietsen op voetpad

21 juni 2005

PAPENDRECHT – De politie heeft dinsdagmiddag 21 juni een 60-jarige vrouw uit Papendrecht aangehouden op Den Briel. Surveillerende agenten zagen dat de vrouw fietste op het voetgangersgedeelte. De vrouw werd gevraagd haar weg lopend te vervolgen maar daaraan gaf zij geen gehoor. De politie liet de vrouw stoppen en vroeg haar naar haar legitimatie. Ze zei die niet bij zich te hebben en gaf vervolgens een valse naam op. Later bleek ze wel een legitimatiebewijs in haar tas te hebben. Ze werd na verhoor op het bureau in vrijheid gesteld. De vrouw kreeg twee bekeuringen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.