Benefiettoernooi om Robin Matena Bokaal

20 juni 2005
Benefiettoernooi om Robin Matena Bokaal

PAPENDRECHT - Om 10:30 begon in sporthal De Laaght de strijd om de Robin Matena Bokaal plaats. Het betreft een jaarlijks benefiettoernooi rolstoelhockey, ten behoeve van jongens met de spierziekte van Duchenne. De organisatie van het toernooi was in handen van de voetballers uit het derde zondagelftal van V.V. Papendrecht die er een hele gezellige dag van maakten. Valide voetballers namen op deze dag plaats in een rolstoel om het tegen elkaar op te nemen. Ook speelden zij tegen twee teams met mindervalide rolstoelhockeyers. De opbrengst van het evenement zijn gegaan naar Stichting On Wheels, die zich inzet voor Duchenne-patiënten en hun gezin.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.