Succesvol familietoernooi DES'72

19 juni 2005
Succesvol familietoernooi DES'72

PAPENDRECHT - Afgelopen weekend hield handbalvereniging DES’72 haar jaarlijkse familietoernooi, dat dit jaar in het teken stond van het WK Asfaltkwalificatie-toernooi. Het weer werkte perfect mee en er streden 9 teams mee voor de eindzege. De teams bestonden uit maximaal uit 3 handballers aangevuld met niet handballers. De winst bij de heren teams ging naar het Nilfisk team en bij de gemengde teams ging de eindoverwinning naar de DESwebbers dat vorig jaar nog laatste werd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.