Terugblik geslaagd Powerpark-festival

18 juni 2005
Terugblik geslaagd Powerpark-festival

Papendrecht, 18 juni 2005 - Voor de 5e keer (een lustrum dus!) werd het evenement Powerpark in het Vondelpark georganiseerd en ook dit jaar bleef het droog, het werd zelfs tropisch met een temperatuur van 30 graden.

's Middags vanaf 13:00 uur was er een programma voor de kinderen. Er waren optredens van DJ Cliff, de Knotkids, Dansstudio Bounce en het clownsduo Flop&Fiasco als hoofdprogramma. Het terrein zelf was omgetoverd tot een soort mini-pretpark met allerlei luchtkussens en andere spelonderdelen.

's Avonds was er vanaf 19:00 uur een optreden van de bands San Andreas, DrowneD en Face Tomorrow voor de jeugd. Net als vorig jaar dus geen DJ in de programmering.

De entree was ook dit jaar weer helemaal gratis. Het is nog onzeker of Powerpark volgend jaar een vervolg krijgt. De gemeente moet bezuinigen en doet dit onder andere op het jongerenwerk, waaronder ook Powerpark valt. Het zou jammer zijn als dit evenement zou ophouden te bestaan. Het is namelijk niet alleen op de dag zelf een leuk evenement voor jongeren, maar er zijn ook veel jongeren betrokken bij de voorbereiding van dit evenement. Jongeren raken op deze manier positief betrokken bij de maatschappij en dat is nu eenmaal het doel van jongerenwerk.

Powerpark is dit jaar ook gesponsord door Papendrecht.net!

Powerpark kende dit jaar door het mooie weer een hoog picknick-gehalte.

Een lange luchtkussen voetbal-baan.

Het clownsduo Flop & Fiasco, financieel mogelijk gemaakt door Papendrecht900.

En ook oud-Hollandse kinderspelen waren weer aanwezig....

...met tennisballen clowns omvergooien.

Maar ook het albekende kleur- en plakwerk ontbreekt niet

Een overzicht van het terrein.

En dan de avond: Veiligheid blijft een belangrijk onderdeel.

© fotografie: Hans Huisman

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.