Politie betrapt twee mannen op heterdaad bij onzedelijke handelingen

17 juni 2005

PAPENDRECHT – Vrijdagmiddag 17 juni zijn twee mannen aangehouden nadat zij op de Peilkade, in het Alblasserbos op heterdaad betrapt werden op het plegen van onzedelijke handelingen. De twee, een 67-jarige man uit Papendrecht en een 60-jarige man uit Dordrecht, werden opgemerkt door surveillerende agenten en aangehouden op verdenking van 'schennis der eerbaarheid'. Recent zijn de gebiedsagenten van de gemeenten Papendrecht en Graafstroom een actie begonnen om de overlast van recreërende mannen in te dammen. Er komen de laatste maanden zowel bij de politie als gemeente veel klachten binnen van mensen die zich storen aan het onzedelijke gedrag van sommigen, voornamelijk mannen. Daarom wordt er extra gecontroleerd in het Alblasserbos en het Kippenbos.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.