Reconstructie Tiendweg Oost van start

16 juni 2005

PAPENDRECHT - Vanaf maandag 20 juni wordt de Tiendweg Oost gereconstrueerd. De werkzaamheden duren – enigszins afhankelijk van de weersomstandigheden - twee weken en bestaan uit het verwijderen van het asfalt, egaliseren van de fundering en het aanbrengen van nieuw asfalt. Tijdens de werkzaamheden is de gehele Tiendweg Oost afgesloten voor verkeer. Ter plaatse wordt dit aangegeven op borden. Omwonenden zijn schriftelijk geïnformeerd over de werkzaamheden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.