Man rijdt door na aanrijding

13 juni 2005

PAPENDRECHT – De politie heeft maandagavond 13 juni een 32-jarige man uit Papendrecht aangehouden nadat hij was doorgereden na een aanrijding. Op de kruising Veerweg/Cypressenlaan reed een 25-jarige man uit Alblasserdam. Uit de richting van de Cypressenlaan kwam de 32-jarige man in een witte bus. Deze verleende geen voorrang aan de 25-jarige en raakte zodoende de linkerachterkant van de auto en reed vervolgens door.

De gedupeerde noteerde het kenteken. Zodoende kwam de politie uit bij een 32-jarige man, wonend in Papendrecht. Het bleek dat zijn evenoude broer had gereden en de aanrijding had veroorzaakt. Deze verklaarde te zijn geschrokken van de aanrijding en in een reactie doorgereden te zijn. Er was alleen materiële schade. Hij betaalde een schikking van 220 euro. De schade wordt tussen de partijen onderling geregeld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.